Connect with us

Hi, what are you looking for?

Tennis 🎾

Novak Đoković objavio je alarmantne informacije o ozljedama i natjerao Holgera Runea na “vatru…

Novak Đoković izdaje alarmantne informacije o ozljedama i daje predviđanje Holger Rune ‘vatrometa’

Čini se da se Novak Đoković čudesno oporavio od ozljede koljena koja je ugrozila njegove nade da će igrati na Wimbledonu, ali je otkrio da se još uvijek bori s tim problemom. Đoković je krenuo u Wimbledon s velikim upitnicima o svojoj fizičkoj spremi nakon što je 5. lipnja bio podvrgnut operaciji koljena. Ozljeda ga je prisilila da se povuče s French Opena uoči četvrtfinala i dok ga samo jedna pobjeda dijeli od iste faze u Wimbledonu, priznao je da mu je koljeno i dalje problem.

Đoković je nosio sivu potporu za koljena tijekom svoja prva tri meča u Wimbledonu, ali bio je pozitivan kada su ga pitali o razini njegove kondicije tijekom posljednjih nekoliko tjedana. Sada je dao prve naznake da je i dalje zabrinut zbog problema s koljenom, u razgovoru za Sport Klub uoči meča četvrtog kola protiv Holgera Runea. Novak Đoković postavlja hit Wimbledona i postaje treći čovjek koji je postigao prekretnicu Novak Đoković tvrdi da je tenis ugrožen dok mijenja stavove o ključnoj značajci Grand Slama

“Drago mi je što mislite da je to u redu, tako bi trebalo da izgleda, ali daleko je od toga”, rekao je Đoković. “Jesam se puno bolje kretao u odnosu na prva dva meča, igram slobodnije po tom pitanju, ali daleko od toga da je to u redu – cijelo vrijeme radimo na stolu (fizioterapeuta) tako da mogu igrati svaki sljedeći odgovarati.”

Đoković je još jednom vježbao s Nickom Kyrgiosom u nedjelju, dok se veselio meču protiv Runea koji nudi potencijal za vatromet u ponedjeljak. “Mislim da je uvijek imao vrlo dobru radnu etiku. Bio je vrlo predan momak”, rekao je Đoković za Rune. “Jednom kada vidi da nešto nije u redu, izaći će na teren za vježbanje i raditi na tome. To je ono što sam uvijek volio kod njega. Mislim da je vrlo svestrani igrač. “Može igrati jednako brzo i dobro i agresivno, i agresivno i obrambeno iz oba kuta, forhend, bekhend. Sve površine. “Vjerojatno mu nedostaje malo više dosljednosti sa svojim rezultatima u usporedbi sa Sinnerom, Alcarazom, koji su njegova generacija. On mi izgleda kao igrač koji je spreman za velike stvari.

t takes a little bit of time maybe for him mentally, as well, to mature and to gain experience and to understand how he needs to play in certain moments and so forth on a big stage. But he’s got quite a bit of experience already for a 21-year-old, if I’m not mistaken.

“So he’s been working. He’s been working very hard. I think his serve is a big weapon now. Maybe it wasn’t so much in the past. Serve and forehand.

“Of course, backhand is as solid as anybody’s. Return, as well. Close to the line. Really trying to take away the time from his opponent.”

Rune has beaten Djokovic twice in their five meetings and the Serbian confirmed he has a good relationship with his next opponent.

“I actually get along very well with him. He’s a very nice guy. Always has been to me and to my team, and vice versa,” added Djokovic.

“I always try to be available to him for any practice or advice or guidance or anything like that. I remember him since he was quite young. He appeared I think in south of France, Monaco, where I was based, been training

Puno smo trenirali na različitim podlogama, proveli neko vrijeme. Njegova majka, njegova sestra, sve su bile dobre prema nama. Sviđa mi se naš odnos. Mislim da se jako dobro slažemo. Poštujemo se. “Mislim da imamo dosta slične stilove tenisa. Ali kada je riječ o igri na terenu i natjecanju, očito oboje imamo tu vatru. “Siguran sam da ćemo u ponedjeljak vidjeti puno vatrometa na terenu. On je spektakularan igrač, bez sumnje. Voli veliku pozornicu, voli igrati na travi. Mislim da je on vrlo, vrlo nezgodan protivnik. Za pobjedu će trebati moj najbolji tenis.”

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You May Also Like!

Uncategorized

Fernando Alonso reconoce que no es el mejor piloto de Fórmula Uno ni en mojado ni en clasificación. Pero Mark Hughes afirma que lo...

Sports

Mercedes warned against signing Sebastian Vettel by F1 world champion. An F1 world champion doesn’t think Mercedes should sign Sebastian Vettel. Mercedes have been...

Sports

Aston Martin ha atravesado un comienzo difícil en la temporada 2024 de Fórmula 1, pero el equipo no ignora sus preocupaciones. Fernando Alonso ha...

Sports

El jefe de Red Bull Racing, Christian Horner, ha negado las sugerencias de Sergio Pérez de que su futuro se anunciará en un futuro...